Fundacja wygrajmy zdrowie

Wsparcie najbliższych to najlepsza terapia
w chorobie

Jesteś w:

FAQ -  Szukaj -  Użytkownicy -  Grupy -  Profil -  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości 

Aby wypowiedzieć się na forum wejdź do odpowiedniego działu i następnie użyj przycisku "nowy wątek" (jeśli chcesz założyć nowy wątek dyskusji) lub "odpowiedz" (jeśli chcesz wziąć udział w trwającej dyskusji". Jeśli chcesz założyć swoje konto na forum użyj opcji rejestracja.

Moderator

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum wygrajmyzdrowie.pl Strona Główna -> Działanie forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
moderator

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 11:01 am    Temat postu: Moderator Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie Forumowiczów!

Mój pierwszy post moderatora postanowiłem poświęcić na krótkie przywitanie i wyjaśnienie mojej obecności na forum.

Jestem jednym z byłych pacjentów (nowotwór jądra) zaangażowanych w działanie Fundacji Wygrajmy Zdrowie. Na ostatnim spotkaniu w ramach Fundacji zostałem poproszony o zgłoszenie się na ochotnika do tej funkcji, co chętnie czynię Wink

Nasze forum do tej porty dobrze radziło sobie bez moderatora, niemniej wciąż się rozwija, pojawiają się nowe osoby, przybywa wątków i postów - dlatego przyda się osoba, która pomoże utrzymać porządek.

Będę starał się zaglądać do regularnie do wszystkich wątków, ale ponieważ mój czas jest ograniczony, proszę również użytkowników forum o zgłaszanie do mnie nadużyć, które mogę przeoczyć (np. spam, podawanie na forum nazwisk lekarzy, czy też innych prywatnych danych).

Wasz moderator Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum wygrajmyzdrowie.pl Strona Główna -> Działanie forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: