Aby wypowiedzieć się na forum wejdź do odpowiedniego działu i następnie użyj przycisku "nowy wątek" (jeśli chcesz założyć nowy wątek dyskusji) lub "odpowiedz" (jeśli chcesz wziąć udział w trwającej dyskusji". Jeśli chcesz założyć swoje konto na forum użyj opcji rejestracja.
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
moderator
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 11:01 am Temat postu: Moderator |
|
|
Witam serdecznie Forumowiczów!
Mój pierwszy post moderatora postanowiłem poświęcić na krótkie przywitanie i wyjaśnienie mojej obecności na forum.
Jestem jednym z byłych pacjentów (nowotwór jądra) zaangażowanych w działanie Fundacji Wygrajmy Zdrowie. Na ostatnim spotkaniu w ramach Fundacji zostałem poproszony o zgłoszenie się na ochotnika do tej funkcji, co chętnie czynię
Nasze forum do tej porty dobrze radziło sobie bez moderatora, niemniej wciąż się rozwija, pojawiają się nowe osoby, przybywa wątków i postów - dlatego przyda się osoba, która pomoże utrzymać porządek.
Będę starał się zaglądać do regularnie do wszystkich wątków, ale ponieważ mój czas jest ograniczony, proszę również użytkowników forum o zgłaszanie do mnie nadużyć, które mogę przeoczyć (np. spam, podawanie na forum nazwisk lekarzy, czy też innych prywatnych danych).
Wasz moderator  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|